گروه سلامت:چای و قهوه از نوشیدنی های محبوب تمام کشورهای دنیا هستد که بسیاری از افراد آنها را با طعمی شیرین می پسندند .ما ایرانیها نیز اغلب عادت داریم که چای را با شیرینی بخوریم. اما همانطور که می دانیم قند و شکر مفید نیست و موجب آلزایمر ،پوسیدگی دندان و دیابت و بیماری های دیگر می شود.به گزارش ایسکانوز،...
گروه سلامت: برخی افراد میگویند ما به جای این قندها، قند طبیعی مصرف میکنیم. مثلاً با چایمان توت خشک، خرما، کشمش و موادی از این قبیل میخوریم تا قند خونمان بالا نرود و بعد هم میبینیم که با یک فنجان چای ۲۰ عدد توت خشک یا میوههای مشابه میخورند.
به گزاش ایلنا، در جواب ...
گروه علمی:اگر چای را با چیزی جز قند می خورید، بخوانید!. در این مطلب در مورد دیابتی هایی صحبت می کنیم که خودشان را گول می زنند و مثلا به جای قند چای را با توت خشک می خورند. می خواهیم ببینیم آیا چای با قند خوردن به صرفه است یا با توت؟
برخی افراد میگویند ما به جای این ...
گروه علمی: فواید نوشیدن چای قابلتوجه است و شامل مواردی ازجمله زندگی طولانیتر و سالمتر، کاهش فشار خون، کاهش خطر بیماری قلبی و افزایش کاهش وزن میشود اما کدام چای با کاهش اضطراب، افزایش خلاقیت، حافظه و سلامت روان مرتبط است.به گزارش بهداشت نیوز، چای سبز، چای اولانگ، چای نعناع فلفلی ...
گروه سلامت: استفاده طولانی مدت از عصاره چای سبز با دوز بالا ممکن است محافظت در برابر سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، چاقی و دیابت نوع ۲ را فراهم کند، اما همچنین ممکن است در اقلیت کوچکی از جمعیت آسیب کبدی ایجاد کند.
ساینس دیلی اعلام کرد، یک تجزیه و تحلیل جدید نشان داد که علائم ...
گروه علمی: مطالعات نشان میدهد که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز ممکن است با عوارضی خفیف تا شدید همراه باشد.به گزارش بهداشت نیوز ،تازهترین مطالعات نشان میدهد که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز مثلا بیش از پنج لیوان در روز، به دلیل داشتن کافئین ممکن است با عوارضی خفیف تا شدید همراه ...
گروه اقتصادی:براساس اعلام سازمان چای کشور بخش زیادی از چایهای صادراتی ایران بیکیفیت است. همین موضوع نیز باعث شده در بازار جهانی بهای چای ایرانی متوسط ۴.۱۶ دلار ارزانتر از چای سایر رقبا باشد.به گزارش ایلنا، برمبنای آمار کارشناسی گمرک ایران، میزان چای وارداتی در هفت ماهه سال جاری ۵۴ هزار و ...
گروه علمی:تازهترین مطالعات نشان میدهد که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز مثلا بیش از پنج لیوان در روز، به دلیل داشتن کافئین ممکن است با عوارضی خفیف تا شدید همراه باشد.به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از این عوارض میتواند شامل سردرد، عصبی شدن، مشکلات ...
گروه علمی:نوشیدن چای همراه با میوه تولید سم کرده و بلافاصله بعد از غذا شما را دچار کم خونی میکند.
مقدار مشخص و مفید مصرف چای سیاه در طول روز حدود ۳ فنجان می باشد بیشتر از آن می تواند شما را از خوردن مایعات دیگر از قبیل آب باز می دارد و این باعث می شود که عوارضی در بدنتان بوجود بیاید. بخاطر ...
گروه علمی: تازهترین مطالعات نشان میدهد که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز مثلا بیش از پنج لیوان در روز، به دلیل داشتن کافئین ممکن است با عوارضی خفیف تا شدید همراه باشد. برخی از این عوارض میتواند شامل سردرد، عصبی شدن، مشکلات خواب، استفراغ، اسهال، تحریک پذیری، ضربان قلب نامنظم، لرزش،...
گروه سلامت: محققان افراد را به دو گروه تقسیم کردند. گروه اول سه فنجای چای در روز به مدت شش ماه نوشیدند در حالی که به گروه دوم یک نوشیدنی جایگزین با طعم چای داده شد.محققان میگویند مصرف سه فنجان چای در روز می تواند فشار خون را در افراد پایین بیاورد. تحقیقات جدید نشان میدهد مصرف سه فنجان چای ...
گروه اقتصادی: رئیس سازمان چای کشور با اشاره به خریداری ۱۰۸ هزار تُن برگ سبز چای از باغات شمال و پرداخت ۸۴ درصدی مطالبات چایکاران گفت: مهلت خرید تضمینی برگ چای تا ۱۰ آبان تمدید شده است.حبیب جهانساز با تأکید بر اینکه چایکاران میتوانند در این مدت برگهای سبز چای خود را به کارخانه...
گروه سلامت: چای یکی از نوشیدنیهای محبوب ایرانیها است که فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما به دلایلی نباید در نوشیدن آن افراط کرد. در بیشتر موارد بر معایب مصرف چای سیاه تاکید میشود تا منافع و فواید آن. در حالی که اگر چای سیاه به موقع مصرف شود و یک تا دو ساعت قبل و بعد از غذا مصرف نشود،...
گروه سلامت: یک متخصص چشم پزشکی، در خصوص شستن چشم ها با چای، نکاتی را متذکر شد.مهدی خداپرست زواره، در واکنش به شستشوی چشمها با چای، گفت: ترکیبات بهتری نسبت به چای وجود دارد که میتوان از آنها برای شستشوی چشم استفاده کرد.
وی با عنوان این مطلب که چای برای نوشیدن است، افزود: متأسفانه ...
گروه سلامت:چای یکی از نوشیدنی هایی است که در طول روز توسط افراد بسیار استفاده می شود، اما بهتر است بدانید که مصرف زیاد چای سیاه عوارض جدی را برای بدن به همراه دارد.چای سیاه یکی از نوشیدنی های رایج است که سالها از آن به دلیل خواص دارویی استفاده می شود. تحقیقات جدید نشان می دهد ترکیبات موجود در این گیاه ...
گروه علمی: دانشمندان میگویند نوشیدن روزانه چهار فنجان چای، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان ۱۷ درصد کاهش میدهد.دانشمندان با مرور سیستماتیک و متاآنالیز ۱۹ مطالعهی همگروهی به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانهی چای سیاه، چای سبز و چای اولانگ ممکن است خطر ابتلای افراد به ...
گروه علمی:محققانی که روی تأثیر چای مطالعه کردند دریافتند که نوشیدن روزانه چهار فنجان یا بیشتر چای سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش ۱۷ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در طول یک دهه مرتبط است. «ژیائینگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه علم و صنعت ووهان چین، گفت: «نتایج ما هیجانانگیز است،...
گروه علمی: متخصصان چینی بر این باورند که نوشیدن روزانه چهار فنجان چای میتواند در پیشگیری از ابتلا به دیابت موثر باشد.به گزارش ایسنا، بررسیهای انجام شده حاکی از آن است نوشیدن میزان کافی از چای-حداقل چهار فنجان در روز- میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دو کمک کند.
گروهی از متخصصان ...
گروه علمی: آسیب حرارتی، محتملترین خطری است که علاقهمندان به نوشیدنیهای گرم را تهدید میکند.
مطالعات نشان میدهد افرادی که اغلب نوشیدنیهای گرم مینوشند، ۲.۸ برابر بیشتر نسبت به افرادی که نوشیدنیهای گرم مصرف نمیکنند، در معرض خطر ابتلا به سرطان مری ...
گروه علمی: مطالعهای در دانشگاه کمبریج صورت گرفت که نشان میدهد نوشیدن قهوه یا چای داغ، خطر ابتلا به سرطان مری را تقریباً سه برابر بیشتر میکند. سالانه تقریباً 10000 نفر در بریتانیا به سرطان مری مبتلا میشوند. آخرین یافتهها نشان میدهد که افراد، با اجتناب از مصرف نوشیدنی...